+90 533 014 77 53

Hizmetlerimiz

Beton Slim
01/ Slim Beton Slim Zemininize uyguladığınız beton, her ne kadar düzgün dökülürse dökülsün, pütürlü bir yüzeye sahip olacaktır. Pütürlü bu yüzey, üzerine yapılacak uygulamalar için engel teşkil eder.
Poliüretan Esaslı Zemin Kaplama
02/ Zemin Kaplama Poliüretan Esaslı Zemin Kaplama Poliüretan zemin kaplamanın, daha çok spor salonlarında, beton ve çelik yüzeylerde uygulandığı görülmektedir. Uygulaması derzsiz yapılarak, self levelling tarzında uygulamaya tabi tutulup, çift komponentden oluşmaktadır. Epoksi uygulamaları gibi hijyeniktir ve kolaylıkla temizlenir.
Akrilik Zemin Kaplama
03/ Zemin Kaplama Akrilik Zemin Kaplama Akrilik zemin uygulama, sentetik dolgu ve muhtelif reçinelerden özel olarak tasarlanır. Kaymaz özelliği, sağlığa uygunluğu ve dekoratif oluşundan dolayı daha çok spor zeminlere uygulanmaktadır. Beton ve asfalt zeminlere uygulanan akrilik kaplama genellikle 1,5 ile 3,0 mm kalınlığında uygulanabilmektedir.
Epoksi Zemin Kaplama
04/ Zemin Kaplama Epoksi Zemin Kaplama İlk olarak, epoksi kaplamanın en önemli özelliği kimyasallara ve yağlara karşı dirençli olmasıdır. Aynı zamanda epoksi kaplama; estetik olup içerisinde solvent içermemesidir. Aşınmalara ve sürtünmelere karşı da inanılmaz bir dayanıklılık örneği gösterdiği söylenebilir.
Çatı İzolasyon
05/ İzolasyon Çatı İzolasyon Çatı izolasyon ile sadece ısı tasarrufu değil, su ve ses yalıtımının sağlanması da mümkündür. Binalarda görülen su sızıntısının çatıdan kaynaklı sorunlara bağlı olduğu bilinir. Su sızıntısı ise hem binada rutubet ve küf oluşmasına sebep olur, hem de evlerin ısınmasını zorlaştırır. Aynı zamanda sağlığa da zarar vererek hastalıklara sebep olur.
Beton Parlatma
06/ Parlatma Beton Parlatma Hazır betonun şantiye alanına geldikten sonra ; betonun dökümü, beton yüzeye yapılan hertürlü perdah ve yüzey sertleştirici uygulaması, betonun hızlıca kuruyarak çatlamasını önlemek amacıyla yüzey koruma kür uygulamlası, kontrolsüz çatlamayı önleme amacıyla derz kesim ve derz dolgu uygulamalarını kapsayan ve tüm bu uygulamalar öncesi zemin hazırlıklarının tamamı sonucunda elde edilen zemine ‘’endüstriyel beton’ ’denir.